Reviews
Wat zeggen onze klanten:
Jeffrey Rahoens

Karolien was de ceremoniespreekster op ons huwelijk, wat zijn we blij met onze keuze! Karolien creëerde een zeer mooie ceremonie waarbij al onze wensen ingevuld werden. Ze hielp ons, en de andere sprekers, bij het schrijven van de teksten door ons enkele richtvragen te geven, hierdoor kwam het "juiste" in de teksten naar boven, en bleven ze toch super persoonlijk. Doorheen de voorbereidingen van de ceremonie konden we met onze vragen bij haar terecht, geen mailtje was haar te veel!
De ceremonie zelf verliep heel vlot. Karolien heeft de touwtjes stevig in handen en is heel enthousiast tijdens de ceremonie, wat een heel fijn gevoel geeft! De ceremonie is heel goed opgesteld en voelde op geen enkel moment te lang of te kort aan, de timing en volgorde van de sprekers zijn heel goed ingeschat.
Een mooie ceremonie om op terug te kijken!

Bekijk meer
2 maanden geleden
Evy Vranken

Karolien was de spreker op onze ceremonie. Vanaf het begin steeds een goed gevoel gehad bij haar. Karolien wist ons door haar aangename stem en rustige aanpak ook tot rust te brengen op onze grote dag. En toen onze photobooth het even liet afweten, sprong zij midden in de nacht in haar auto om alles komen op te lossen. Karolien, je bent een topper!

Bekijk meer
2 maanden geleden
Amandine en Joeri

Vanaf het eerste contact met Karolien verliep alles vlekkeloos. Onze ceremonie overtrof de allerbeste verwachtingen en daarvoor zijn we haar heel dankbaar! Ze maakte er een heel mooi verhaal van met een lach en een traan. Bedankt om er mee voor te zorgen dat deze dag de beste van ons leven werd!

Bekijk meer
3 maanden geleden
Karen Elen

Karolien was ceremoniespreker op onze trouw en heeft dat TOP gedaan! Op voorhand had ze al heel leuke ideeën voor de invulling van de ceremonie en dacht ze ook actief mee met ons. De dag zelf verzorgde ze bijkomend het volledige organisatorische aspect van de ceremonie. Wij hebben ervan genoten, de gasten hebben ervan genoten, dus kunnen we Karolien alleen maar heel warm aanbevelen 😊❤

Bekijk meer
3 maanden geleden
christa hoeykens

Trouwburo Karo is een gouden tip voor iedereen die trouwplannen heeft. fantastische service en communicatie aan betaalbare prijs. Karolien maakt de grote dag onvergetelijk.

Bekijk meer
4 maanden geleden
Elizabeth Cabuy

Leen was geweldig! Dankzij haar hadden we een top trouwdag! Niets was te veel voor haar, ze stond overal klaar en had voor alles een oplossing. Haar uitstraling, enthousiasme en 'blijven gaan' was ook heerlijk! 1 en al positieve energie! Zo dankbaar! Een top vrouw!

Bekijk meer
4 maanden geleden